Inbjudan till Tour de Dundret

Ni är hjärtligt välkomna att delta i en tredagars kraftmätning Tour de Dundret den 24/4-26/4. Tävlingen kommer bestå av en skate sprint på fredag kväll, 10km klassikt för damer och 15km klassiskt för herrar på lördag och avslutningsvis jaktstarten, the final climb, upp för slalombacken, Soldalsslingan, på Dundret.

Det finns möjligheter att bo på Sjöparkskolan inne i Gällivare för ett sanktionerat pris på 150kr för fredag till söndag, även lunch och middag kommer finnas att köpa billigare på Husmans för 50kr/måltid, det kommer då serveras pasta och annan passande skidåkarmat!

Vi som arrangerar tävlingarna är Tour de Dundret UF med Fanny Pekkari, Jenny Lundkvist, Josefine Lundkvist och Josefin Halvarsson och alla går vi på Gällivare skidgymnasium. Hela idén med tävlingarna föddes såklart med inspiration från Tour de Ski, där den forna Gällivare skidgymnasiumeleven Charlotte Kalla vann för 2 år sedan och sedan fjolårets interna skidgymnasiumtävling, även den kallad Tour de Dundret. Vi bestämde oss då för att göra vår egna tävling och tyckte att tävlingen skulle passa perfekt som projektarbete.

Bra priser utlovas till de tävlande och prischeckar till de tre främsta i varje klass, varav en dam- och herrklass. Så vad väntar ni på? Anmäl er redan nu på på [email protected] eller om ni har några frågor eller synpunkter så kan ni även kontakta oss via http://tourdedundret.blogg.se/ för nyheter om tävlingen.

Plats: Dundret skidstadium alternativt uppe på Dundret.

När: Den 24/4-26/4

Anmälningsavgift: 100kr

Ses!

/Tour de Dundret UF

RSS 2.0